English Tea №1

English Tea №1

O ceașcă de acest ceai face comunicarea amabilă și plăcută. Un amestec de ceaiuri negre exclusive cu o aromă ușoară de bergamotă din Ahmad Tea. Ceai perfect pentru orice moment al zilei. Combinația ideală de gust ușor, aromă, culoare și rezistență.

Colecția: Ceylon și Assam (India) Compoziție: ceai negru cu o aromă ușoară de bergamotă. Culoarea: maro închis cu o nuanță roșie. Gustul luminos de ceai tradițional de Ceylon. O notă de bergamotă înmoaie gustul tartă al ceaiului clasic. Tăria: destul de puternic. Aroma: trandafiri, flori. Frunze: de înaltă calitate F.B.O.P. (din engleza Flowery broken orange pekoe - frunze superioare rupte cu adăugarea de vârfuri) Atmosfera. voioșie. Prepararea: 5-7 minute, temperatura apei 100 ° C. Publicul: cunoscători de ceai negru Ceylon. Ora zilei recomandată pentru consumul de ceai - orice, ideal pentru ceaiul de după-amiază.

Ambalare: cutie de carton cu ceai de frunze. Ambalare: 100 g.

Unicitatea. Ceai cu un postgust de bergamotă.

Cod Produs: 27386
history

Британский
парламент, XIX век.

На данной картине изображено открытие здания Британского парламента в XIX веке. Построенное на берегу Темзы в центре Лондона после того, как старое здание было уничтожено в пожаре в 1834 году, оно являлось архитектурным проектом в викторианском готическом стиле, победившем в конкурсе.

gold

Asortiment

Ahmad Tea este o afacere de familie din Marea Britanie, bazată pe patru generații de experiență de amestecare și degustare a ceaiuluie