Ceylon Tea Orange Pekoe

Ceylon Tea Orange Pekoe

Acest ceai se naște în munții Ceylonului. Culoarea sa aurie păstrează amintirea răsăriturilor solare în munți, iar aroma sa bogată este ca o panoramă vrăjitoare care se deschide din vârfurile munților. Acest ceai este un amestec de numai frunzele superioare, ceea ce face ca calitatea sa să fie cu adevărat impecabilă. Creează un gust care te trezește la viață.

Colectia: Ceylon Compoziție: ceai negru. Culoare: maro deschis cu o nuanță roșie. Gustul: accentuat, cu adevărat Ceylon, proaspăt. Frunzele de ceai OP au un conținut destul de ridicat de uleiuri aromatice, astfel încât infuzia acestui ceai este foarte aromată, are un gust caracteristic cu amărăciune și o culoare aurie. Tăria: medie. Aroma: de prospețime. Frunzele: frunze de ceai negru bine răsucite. Atmosfera: de rafinament. Prepararea: 5-7 minute, temperatura apei 100 ° C. Publicul: cunoscători de ceaiuri negre de plantație. Ora zilei recomandată pentru consumul de ceai - orice.

Ambalare: cutie de carton cu ceai de frunze.. Ambalare: 100 g.

Unicitatea. Întotdeauna la modă clasic.

Cod Produs: 27385
history

Британский
парламент, XIX век.

На данной картине изображено открытие здания Британского парламента в XIX веке. Построенное на берегу Темзы в центре Лондона после того, как старое здание было уничтожено в пожаре в 1834 году, оно являлось архитектурным проектом в викторианском готическом стиле, победившем в конкурсе.

gold

Asortiment

Ahmad Tea este o afacere de familie din Marea Britanie, bazată pe patru generații de experiență de amestecare și degustare a ceaiuluie