Camomile Morning

Camomile Morning

O ceașcă de ceai de Camomile Morning te cufundă într-o senzație plăcută de relaxare și armonie. Dulceața de mușețel în combinație cu aciditatea sorgului de lămâie creează un buchet de gust expresiv. Ceaiul care te face să uiți de forfotă.

Colecție: luncile Alpine. Compoziție. Flori de mușețel, sorg de lămâie. Culoarea: galben deschis. Gustul: gust dulce de mușețel cu acru de lămâie. Tăria: ușoară. Aroma. Mușețel, lămâie. Frunze: fine galbene. Atmosfera. armonie Prepararea: 5 minute. Publicul: iubitorii de ceai din plante. Ora zilei recomandată pentru consumul de ceai - orice.

Ambalare: cutie de carton, plicuri din folie. Ambalare: 20 buc x 2 g.

Unicitatea. Mușețel, lămâie, vară.

Cod Produs: 27382
history

Британский
парламент, XIX век.

На данной картине изображено открытие здания Британского парламента в XIX веке. Построенное на берегу Темзы в центре Лондона после того, как старое здание было уничтожено в пожаре в 1834 году, оно являлось архитектурным проектом в викторианском готическом стиле, победившем в конкурсе.

gold

Asortiment

Ahmad Tea este o afacere de familie din Marea Britanie, bazată pe patru generații de experiență de amestecare și degustare a ceaiuluie