Earl Grey

Earl Grey

Picant, intrigant și vrăjitor. Adevărat dandy de ceai. Are note citrice exotice și nobilitate relaxată din soiurile Ceylon. Nu este întâmplător faptul că acest ceai este un oaspete frecvent în familia regală britanică. De tradiție five o’clock este un motiv bun pentru a-l servi cu prăjituri și gustări ușoare.

Colecția: Ceylon și Assam (India). Compoziție: ceai negru cu bergamotă. Culoarea: maro închis cu o nuanță roșie. Gustul: gust bogat al ceaiului Ceylon în combinație cu o notă luminoasă de citrice de bergamotă. Tăria: puternic, picant. Aroma: exotică, de citrice. Frunze de ceai de înaltă calitate, F.B.O.P., tăiat fin, cu vârfuri. Atmosfera: voioșie. Prepararea: 5-7 minute, temperatura apei 100 °C. Publicul: iubitori de ceai saturat de Ceylon cu bergamotă. Ora zilei recomandată pentru consumul ceaiul - de după-amiază.

Ambalare: cutie de carton, plicuri din folie. Ambalare: 25 buc x 2 g.

Unicitatea: gust și aroma unică de bergamotă.

Cod Produs: 27353
history

Британский
парламент, XIX век.

На данной картине изображено открытие здания Британского парламента в XIX веке. Построенное на берегу Темзы в центре Лондона после того, как старое здание было уничтожено в пожаре в 1834 году, оно являлось архитектурным проектом в викторианском готическом стиле, победившем в конкурсе.

gold

Asortiment

Ahmad Tea este o afacere de familie din Marea Britanie, bazată pe patru generații de experiență de amestecare și degustare a ceaiuluie