Ceylon Tea

Ceylon Tea

Acest ceai se naște înalt în munții Ceylonului. Culoarea sa aurie păstrează amintirea răsăriturilor solare în munți, iar aroma sa bogată este ca o panoramă vrăjitoare care se deschide din vârfurile munților. Acest ceai este un amestec de numai frunzele superioare, ceea ce face ca calitatea sa să fie cu adevărat impecabilă. Creează un gust care se trezește la viață.

Colecția: Ceylon. Compoziția: ceai negru. Culoarea: auriu cu nuanță roșie. Gust: strălucitor, adevărat Ceylon, proaspăt. Frunzele de ceai OP au un continut destul de mare de uleiuri aromatice, astfel infuzia acestui ceai este foarte parfumata, are un gust amărui caracteristic si culoare aurie. Tăria: medie. Aroma: prospețime. Atmosfera: rafinament. Preapărare: 5-7 minute, temperatura apei 100 °С. Publicul: cunoscătorii de ceaiuri negre de plantație. Ora recomandată pentru consumul ceaiului - orce.

Ambalare: cutie de carton, plicuri din folie. Ambalare: 25 buc x 2 g.

Unicitatea: luminos, cu adevărat Ceylon, proaspăt.

Cod Produs: 27352
history

Британский
парламент, XIX век.

На данной картине изображено открытие здания Британского парламента в XIX веке. Построенное на берегу Темзы в центре Лондона после того, как старое здание было уничтожено в пожаре в 1834 году, оно являлось архитектурным проектом в викторианском готическом стиле, победившем в конкурсе.

gold

Asortiment

Ahmad Tea este o afacere de familie din Marea Britanie, bazată pe patru generații de experiență de amestecare și degustare a ceaiuluie